godjul

God Jul önskar Olseröds Konsthall

Vi har haft ett härligt år med intressanta och tankeväckande utställningar men också visuellt vackra.
Vem minns inte Magdalena Svenssons hypnotiska cirkelmålning eller Olof Nimars och Johan Österholms träkonstruktion som fyllde konstrummet. Alexandra Karpilovskis teckningar och målningar med hennes egenartade figurer med en härlig esprit.
Enrique Battistas abstrakta värld band ihop året på ett elegant sätt.
Vi får heller inte glömma vårt deltagande på Bienvenue Artfair in Paris där publiken blev charmade av David Nilsons månar och istappar men även Lukas Göthmans slagkraftiga textmålningar.
Vi ser framemot 2023 års säsong med tillförsikt, vi öppnar säsongen med en grupputställning på skärtorsdagen med Ingrid Furre, Ingvild Hovland Kaldal och Helena Olsson.
Vidare kommer vi att visa Peter Johansson och hans turnerande utställning Souvenirer, Mirja Ilkka kommer att presentera sitt senaste måleri i slutet av säsongen. Fler utställare meddelas löpande.
Axel är även konstnärlig ledare för Kivik Art Centre där nästa års utställare blir Arijana Kajfes med installationen Circumambulation.
För 2024 på KAC har Tham & Videgård engagerats, ni kan se en rendering på det kommande verket på ArkDes i utställningen Om:Arkitektur, pågår till augusti.
Även den populära September Utställningen återkommer under 2023
Vi är tillgängliga efter överenskommelse, följ oss gärna på instagram.
Vi ses i konstvimlet!
Axel & Anette Mörner
+46704915977